Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Időutazás 2. - Fűzy Gábor nagyzenekari koncertshow


Budapest Kongresszusi Központ

2019. március 21. 19:00

Fűzy Gábor, a bárzene ikonikus alakja…
Jellegzetes hangja, diszkrét mosolya, a kifogyhatatlan dallamok, a régi slágerek sokasága, együtt él a bárműfajjal, átívelve a budapesti éjszakát, a szórakozás és a szórakoztatás könnyednek tűnő, mégis bonyolult, ezerszínű világát.
A bárok titokzatos félhomályában eltöltött évtizedek különleges kontrasztjaként, a Kongresszusi Központ színpadára álmodott nagy sikerű Időutazás Életműkoncertet követően, ismét egy különleges utazásra invitálja nézőit.

Időutazás 2…
Még egyedibb, még különlegesebb hangulat és életérzés, a magyar bárzene különleges atmoszférája és a semmihez sem hasonlítható hangulata keveredik a modernebb és klasszikusabb műfajokkal egyaránt.

Stílusok Harmóniája… Sztárok sokasága
A koncert mottója kifejezi, mennyire csodálatosan és szórakoztatóan fér meg egymás mellett, a múlt, a jelen, és a jövő, a dallamok, a zene sajátos világában.
Az Időutazás 2 egy különleges kísérlet, melyet Fűzy Gábor személye, az általa képviselt zene és szeretet érzés köt össze. Melyben az egyedi színpadi látványvilág mellett, húsz tagú nagyzenekar, sztárvendégek sokasága, többek között - Balázs Fecó, Janza Kata, Nagy Feró, Balázs Andi, Oszvald Marika, Weisz Viktor, Farkas Gábriel, Bakacsi Béla, Lucas Palmira, Roby Lakatos, Bokor Marianna, Olti János, Szántó Erzsi – gondoskodik a felejthetetlen estéről.
A Stílusok harmóniája, egy olyan különleges látvány és hangzásvilágú utazás, ahol a zene, az élmény, a fellépők sokszínűsége, különleges estét varázsol minden nézője számára.


A földszinti nézőtéren asztalok kerültek elhelyezésre.
A VIP asztalok jegyára tartalmazza:
• korlátlan pezsgő, bor, ásványvíz fogyasztását,
• sós és édes süteményeket,
• az Időutazás című Fűzy Gábor életrajzi könyvet,
• részvételt a koncert utáni VIP partin.

A földszinti jegyár tartalmazza:
• az asztalon elhelyezett pezsgő, bor, ásványvíz fogyasztását,
• sós és édes süteményeket.